Massages

 

Anti-stress hoofd/nek/schouder en
gezichtsmassage

Is een volledige lichaamsmassage niet echt iets voor jou, maar wil je toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage ondervinden?
Dan is een anti-stress nek/hoofd- en gezichtmassage een goede keuze voor jou!

De anti-stress massage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken.

Anti-stress massage is uniek en kan niet vergeleken worden met andere massages. Het is een combinatie van verschillende technieken. Omdat gespannen nekspieren de bloeddoorstroming en de beweeglijkheid van het hoofd beperken krijg je eerst een nek- en schoudermassage. Daarna worden het hoofd, de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld. Ook worden er technieken uit de cranio massage gebruikt om het hoofd te laten ontspannen.

De meridianen (energiebanen) op het gezicht worden gestimuleerd alsook de tsubo’s (acupunctuurpunten). Daardoor kan men bepaalde gezichtsproblemen behandelen, overspannen weefsels losmaken, rimpels voorkomen, spanningen loslaten. Na de gezichtsmassage zal het gezicht gifstoffen en gassen opgeslagen hebben die loskwamen van het spierweefsel. Via het lymfatische systeem kan deze ongewenste materie op een natuurlijke manier verwijderd worden. Om de resultaten te maximaliseren is dit een belangrijke procedure zodat de gifstoffen niet in het gezicht blijven.

Kosten:

€ 45.00 ( 45 minuten)