Massages

 

Hot Stone Massage

Hotstone massage is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45˚. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden,wat de massage effectiever maakt. De hot stone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Tenslotte is de Hot Stone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

Kosten:

€ 55,00 ( 60 minuten)