Nieuws

 

Afbeelding
Het is weer lente! Pasen is net achter de rug met schitterend weer en Koningsdag staat voor de deur. Er zijn momenteel vele nieuwe ontwikkelingen gaande bij Massage ‘t Gooi die ik u niet wil onthouden……

Met in deze nieuwsbrief:
-Afwezigheid zomermaanden Danielle

-Voorstel vervanging door Moreno Giraldi van Kigelia te  Almere

-Uitbreiding openingstijden Winni van Acumas
-Prijsverhoging

Afwezigheid Danielle

Afbeelding
Zoals een aantal van jullie al weten ben ik vorige maand in Spanje geweest om werkzaamheden van een collega over te nemen.

Aankomende maand zal ik er weer een weekje zitten en deze zomer zal ik van half juni tot half september in Spanje zijn. Ik ga daar massages geven bij retreats, hotels en B&B’s in de omgeving van Malaga. Dus mocht u van de zomer in de buurt van Malaga verblijven schroom niet me te bellen voor een massage!

Dit houdt wel in dat ik 3 maanden niet in de praktijk aanwezig zal zijn. Ik kan u natuurlijk niet zo lang laten wachten dus heb ik gezorgd dat u gemasseerd kunt worden door een van mijn 2 collega-masseurs die tijdens mijn afwezigheid mijn werkzaamheden overnemen.
Mijn colllega Winni van Acumas is al enige tijd werkzaam bij de praktijk en u kunt nu ook kennismaken met Moreno Giraldi  van Kigelia.

Hieronder vindt u meer infomatie over Moreno.

Vervanging door Moreno Giraldi

Mijn naam is Moreno Giraldi. Ik ben in 1963 in Turijn (Italië) geboren en woon sinds 1989 in Nederland.

Gemasseerd worden heb ik altijd heilzaam en ontspannend gevonden. In 2007 heb ik mijn opleiding tot Sportmasseur afgerond, gevolgd door een reeks aan specialisaties gevolgd waardoor ik tegenwoordig mijzelf ook als massage therapeut  zie. Naast de op specifieke massagetechniek gerichte trainingen, heb ik me ook verdiept in fascia (bindweefsel), (energie) meridianenleer (uit de Traditionele Chinese Medicijn), de invloed van emotionele onbalans op het lichaam (klachten door energieblokkades).

Om te zorgen dat ik mijn techniek op peil blijf houden volg ik regelmatig cursussen, seminars en trainingen en behoud mijn NGS licentie actief.

Sinds 213 ben ik ook als Orthomoleculair Therapeut actief. De verbanden tussen (chronische) ziektes, het lichaam en de geest zijn zo onmiskenbaar dat het zou zonden zijn om deze niet te betrekken in een behandeling. Mijn visie en aanpak bij therapeutische behandeling is daardoor  holistisch. Zie ook www.op-almere.nl

Niet elke massage is een therapeutische  behandeling natuurlijk. Lekker ontspannen hoort zeker erbij.

Moreno zal vanaf half mei aanwezig zijn op de maandag van 16.00 uur tot 21.00 uur. Daarnaast zal hij Danielle vervangen tijdens haar afwezigheid in de zomermaanden. U kunt zowel in zijn praktijk in Almere Haven als bij Massage ‘t Gooi in Huizen terecht voor behandelingen.

Wilt u meer informatie over Moreno? Kijk dan eens rustig rond op zijn site www.kigelia.nl
Ook kunt u direct online op zijn site reserveren

Uitbreiding openingstijden Winni Jansen

Vanaf 1 april is Winni (www.acumas.nl) niet alleen op maandag van 08.00 uur tot 16.00 uur aanwezig, maar óók op donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur!! Voor diverse soorten massages en acupunctuur kunt u bij haar terecht in de praktijk van Massage ‘t Gooi Lindenlaan 52 Huizen

Prijsverhoging

Na 5 jaar hetzelfde tarief te hebben gehanteerd ben ik helaas genoodzaakt de prijzen van de massages te verhogen. De nieuwe prijzen gaan per 1 mei 2019 in:

30 minuten massage € 30,00
45 minuten massage € 42,50
60 minuten massage € 55,00
90 minuten massage € 85,00

Degene die al gereserveerd hebben voor behandelingen in mei betalen nog het oude tarief.