Nieuws

 

Nieuws

 

Stoelmassages voor bedrijven en evenementen

Veel bedrijven kiezen voor bedrijfsmassage om hun medewerkers fit en gezond te houden.

Bedrijfsmassage bevordert de productiviteit en zorgt ervoor dat de medewerker lekker in zijn vel zit. Eventuele stress-gerelateerde klachten verminderen en de medewerker doet weer nieuwe energie op om daarmee weer aan het werk te gaan. Medewerkers kunnen het vaak enorm waarderen dat hun werkgever op deze manier laat zien het welzijn van de medewerkers serieus te nemen.

De effecten op korte termijn zijn direct merkbaar: men heeft meer energie, betere prestaties, men is alerter en het bevorderd de concentratie. De effecten op langere termijn zijn eveneens duidelijk: de medewerker is evenwichtiger, fitter, een betere gezondheid en daardoor daling van het ziekteverzuim. Kortom: met een geringe investering houdt u uw medewerkers in topconditie!

Wilt u meer informatie over stoelmassages bij u in het bedrijf? Neem dan contact op met Daniëlle 06-55301555

Vanaf 1 oktober 2018 acupunctuur en extra sport/ontspanningsmassage bij Massage ‘t Gooi

Vanaf 1 oktober as. krijgt Massage ‘t Gooi versterking van Winni Jansen van Acumas!

Zij zal op maandag en woensdagochtend aanwezig zijn op de Lindenlaan 52 in Huizen. Winni geeft oa. acupunctuur en sport en ontspanningsmassage. U kunt zoals gebruikelijk reserveren via ons online-reserveringssysteem www.massage-gooi.nl of via www.acumas.nl