Nieuws

 

De laatste Nieuwsbrief van Massage ‘t Gooi!
Ja u leest het goed!

Hier voor u ziet u de laatste nieuwsbrief van Massage ‘t Gooi in de vorm zoals ik het de laatste jaren opgebouwd heb.

Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van mijn bedrijf Massage ‘t Gooi. Ik ga een andere uitdaging aan en vertrek voor minimaal een half jaar naar Nerja in Spanje. Ik ga meehelpen in een B&B van een vriendin van mij en zal daar mijn massagepraktijk opbouwen onder de naam Body & Mind Massage (bodymindmassage@outlook.com).

Helaas gaat dat niet samen met de werkzaamheden in Nederland en heb ik Massage ‘t Gooi overgedragen aan Moreno Giraldi van Kigelia. Moreno heeft afgelopen maanden dat ik in Spanje zat al mijn honneurs waargenomen en is voor vele een bekend gezicht.

Hij zal onder de naam van Massage ‘t Gooi verder gaan op de bekende plek Lindenlaan 52 te Huizen.
Moreno is masseur en daarnaast ook orthomoleculair therapeut en te bereiken op
06 22 775 353. Voor een afspraak kunt u hem bellen of via de ‘normale’ weg, dus online via www.massage-gooi.nl een afspraak met hem inboeken.
Ik wil iedereen bedanken die het vertrouwen in mij heeft gehad om mijn passie tot een bloeiende massagepraktijk te laten groeien. Ik ga mijn passie nu in het buitenland voortzetten in eerste instantie in Nerja in Spanje en daarna ligt alles open en kijk ik wat er op mijn pad komt…… Mochten jullie in de buurt zijn van Nerja (bij Malaga) aankomende periode neem gerust contact met me op voor een massage onder nummer 06 55 301 555
Go with the flow!! Ik zal jullie missen